Obvestila

Novice, pomembne informacije ...

Tradicionalni slovenski zajtrk

Danes smo tudi v našem vrtcu jedli ‘Slovenski zajtrk’. Župan, g. Sajovic, se je za zajtrk pridružil otrokom iz skupine Pikapolonice v enoti Lom, kjer sta jim domači kruh, maslo, med in mleko prijazno postregli strokovni delavki Tatjana in Tjaša.

POVABILO K NAMENITVI DOHODNINE

Davčna zakonodaja omogoča fizičnim osebam (zavezanci) razporeditev 0,5 % svoje dohodnine v splošno koristen namen (t. i. 0,5 %). Namenitev vas nič ne stane, saj sicer sredstva ostanejo v državnem proračunu, lahko pa pomembno pomaga pri financiranju splošno koristnih dejavnosti.
Zato vas Vrtec Tržič v sodelovanje s Skladom 05 – ustanovo za družbene naložbe vabi k namenitvi dohodnine za splošno koristen namen, in sicer »Za obnovo Enote Deteljica«.

Dohodnino namenite tako, da izpolnite obrazec ter ga oddate pri organizacijski vodji vrtca ali vzgojiteljici oddelka, ki ga obiskuje vaš otrok!

Za vse informacije se obrnite na Tatjano Blaži – ravnateljico, na GSM št. 031 723 474. Projekt je predstavljen tudi na spletni strani www.sklad05.si, informacije pa dostopne po elektronski pošti info@sklad05.si.

Lepo povabljeni k namenitvi dohodnine,

Tatjana Blaži, ravnateljica Vrtca Tržič                                         Primož Šporar, predsednik uprave Sklada 05

 

Povabilo k namenitvi dohodnine

OBRAZEC za tiskanje

 

Izpis iz vrtca

Starši bodočih prvošolčkov oddate izpisnico iz vrtca na upravi Vrtca Tržič (in ne pri vzgojiteljih). več…

Začasna odjava otroka v poletnih mesecih

Morebitno daljšo odsotnost vašega otroka v času letnih dopustov prosimo sporočite  elektronsko (v Vasco web) do 13. 6. 2018.  V času od 23. 7. do 17. 8. 2018 bomo obratovali v dežurni enoti. več…