Obvestila

Novice, pomembne informacije ...

POČITNIŠKI UTRIP IN SLOVO OD ŠOLSKEGA LETA

V času od 23. julija do 17. avgusta bosta delovali dežurni enoti Palček in Križe.
Vsi otroci iz enote Deteljica so prerazporejeni v dežurno enoto Križe, podrobni razporedi pa so in bodo na voljo na vratih enote.
Telefonska številka enote Križe: 04 5971 619
Telefonska številka enote Palček: 04 5971 604 ali 04 5971 600 (tajništvo).

Otroci Vrtca Tržič v poletnem času uživajo v dejavnostih na prostem, glede na vremenske pogoje pa si privoščijo tudi kak pohod, komaj čakajo na priložnost za obisk Gorenjske plaže in še kaj … Ni jim dolgčas. Pošiljamo pozdrave vsem, ki počitnikujejo doma ali odkrivajo neznane kraje!

Šolsko leto je s seboj odnesel mesec junij. Hitro gre čas – in spet se poslavljamo od 5 oz. 6-letnikov in jih predajamo šolam. Srečno, otroci! Pridno se učite in spomnite se kdaj na vrtec!

Kot bi mignil bo tu september. Za večino to pomeni povratek med prijatelje, za dobrih 130 otrok pa so tu novi obrazi in veliko vprašajev. Verjemite, vse bo v redu. Vsak otrok je edinstven, a hkrati z enako željo kot starši – polno in zanimivo zgodnje otroštvo. In tako tudi bo, saj to želi tudi vrtec. Veselimo se novih otrok v naših igralnicah!

Uživajte dooooolgo poletje. Naj bo vsak dan kaj posebnega!

 

Vodstvo in zaposleni Vrtca Tržič

 

PODELITEV PRIZNANJ MALI SONČEK

V četrtek, 31. maja, bo Vrtec Tržič športno razpoložen, tokrat na svečani način. Kako gre to skupaj? Nič drugače kot s podelitvijo priznanj Mali sonček, ki bo tokrat v športnem parku pri Osnovni šoli Križe ob 9.30, priznanja pa bo podeljeval Žan Košir, na kar smo še posebej ponosni!
Otroci se bodo v Križe odpravili peš, z izjemo skupin iz Loma, zato jim starši pripravite nahrbtnike s plastenko vode!
Starši in sorodniki pa seveda vabljeni tudi na samo prireditev – več nas bo, bolj bo veselo.

 

Izpis iz vrtca

Starši bodočih prvošolčkov oddate izpisnico iz vrtca na upravi Vrtca Tržič (in ne pri vzgojiteljih). več…

Začasna odjava otroka v poletnih mesecih

Morebitno daljšo odsotnost vašega otroka v času letnih dopustov prosimo sporočite  elektronsko (v Vasco web) do 13. 6. 2018.  V času od 23. 7. do 17. 8. 2018 bomo obratovali v dežurni enoti. več…