Obvestila

Novice, pomembne informacije ...

OBVESTILO – odjava za poletne mesece

Spoštovani starši,

prosimo vas, da do 11. 6. 2020 elektronsko (v Vasco web) sporočite morebitno daljšo odsotnost svojega otroka v poletnih mesecih.

Na osnovi vaših podatkov – vpisov bomo v vrtcu razporedili otroke v dežurne enote in v dislocirane oddelke glede na prostorske možnosti ter organizirali delo in prehrano. O izbiri dežurne enote oziroma dislociranega oddelka za vašega otroka vas bomo pravočasno obvestili. V enoti Deteljica bo predvidoma v juliju in avgustu potekala energetska sanacija, zato bo enota zaprta. Natančnejše informacije boste starši otrok enote Deteljica prejeli takoj, ko bodo znane.

več…

OBVESTILO ZA STARŠE – vrtec od 1. 6. 2020

Spoštovani starši.

S ponedeljkom, 1. 6. 2020, je skladno z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) možno nadaljnje postopno odpiranje vrtcev ob skrbnem spremljanju stanja in kakovostni izvedbi priporočenih ukrepov.

Poudarjamo, da še bolj kot pred epidemijo velja, da v vrtec sodijo le zdravi otroci. Zato prosimo, da starši ob prvem prihodu v vrtec prinesete podpisano izjavo (Izjava-stašev), v kateri nam sporočate, da vaš otrok v vrtec prihaja zdrav. V kolikor ima otrok zdravstvene omejitve, se o tem posvetujte z otrokovim pediatrom.

Starši, ki se boste iz različnih razlogov odločili, da otrok v vrtec ne vključite, ste glede na predlog tretjega interventnega zakona OPROŠČENI PLAČILA VRTCA DO 30. 6. 2020. Morebitno odsotnost otroka nujno javite prek aplikacije Vasco Web. Vaša informacija o odsotnosti otroka je pomembna zaradi organizacije dela v enotah.

Kot ključni ukrep na področju varovanja zdravja bo še vedno v ospredju dosledno izvajanje higienskih ukrepov ter zagotavljanje zadostne fizične distance oz. manjšega števila stikov. Nošenje mask ni več obvezno, le priporočeno.

Tako okrožnico MIZŠ kot priporočila NIJZ najdete tukaj:

10291_Okrožnica VRTCI 1 junij 2020

10292_NIJZ 28.05.2020_1080_001

Veselimo se nadaljnjega odpiranja vrtca in s tem še več vrveža v naših enotah.

Tatjana Blaži, ravnateljica Vrtca Tržič

OBVESTILO STARŠEM OTROK V ODDELKIH OŠ BISTRICA, OŠ TRŽIČ IN LOM

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da bodo vzgojiteljice vaše otroke, ki obiskujejo oddelek v OŠ Bistrica, oddelek v OŠ Tržič in oddelka v Lomu, zjutraj ob prihodu prevzele pred vrati v stavbo. Gre namreč za šolski prostor in je na podlagi preventivnih ukrepov vstop v stavbo dovoljen le zaposlenim in otrokom.

Starši otrok v oddelku OŠ Tržič in oddelkov v Lomu, se za prevzem otroka v popoldanskem času zjutraj dogovorite z vzgojiteljico.

Pomembno za oddelek OŠ Bistrica! Zaradi zgodnje ure ste nekateri otroke oddajali v vrtcu in so jih vzgojiteljice odpeljale v oddelek v šoli. Od ponedeljka dalje se vse prijavljene otroke sprejme pred šolo. Navedeno velja do preklica. Za prevzem otroka v popoldanskem času uporabite zvonec na vhodu v šolo oziroma pokličite v oddelek na tel: 051 328 614.

Hvala za razumevanje.

Tatjana Blaži, ravnateljica

OBVESTILO – IZPIS IZ VRTCA

Nekaj staršev bodočih prvošolčkov se je že obrnilo na vrtec glede predčasnega izpisa otroka iz vrtca. Obveščamo vas, da obrazec za izpis natisnete s spletne strani Vrtca Tržič (http://www.vrtec-trzic.si/obrazci/), podpisati pa ga morata oba starša/skrbnika oz. edini starš/skrbnik. Sken izpolnjenega obrazca nam pošljite na e-mail: urska.jerman@vrtec-trzic.si ali info@vrtec-trzic.si, lahko pa ga pošljete tudi po pošti na naš naslov. Pri določanju datuma izpisa prosimo upoštevajte 10 dnevni izpisni rok, kot je to navedeno na dnu obrazca. V kolikor otrok do izpisa vrtca na bo obiskoval, ga do tega dne odjavite v aplikaciji Vasco web.

Datum izpisa je potrebno javiti tudi na pristojni center za socialno delo, in sicer v 8ih dneh od datuma izpisa dalje.

Za dodatne informacije glede izpisa se lahko obrnete na: urska.jerman@vrtec-trzic.si.

Stran 1 od 41234