Obvestila

Novice, pomembne informacije ...

PODPIS EKOLISTINE V ENOTI PALČEK

V sredo, 22. januarja 2020, bomo ob 10. uri v enoti Palček pripravili svečan dogodek. Podpisali bomo ekolistino, s katero se bomo v imenu otrok, staršev, zaposlenih in lokalne skupnosti obvezali, da bomo izpolnjevali naslednje eko cilje: razvijali in negovali bomo dobre medsebojne odnose; skrbeli bomo za lastno zdravje in gibanje; skrbeli bomo za vrtičke; skrbeli bomo za urejenost vrtca in njegove okolice; spoštljivo in odgovorno bomo ravnali s hrano; zbirali in ločevali bomo odpadke; varčevali bomo z vodo, energijo in papirjem; k ekološkemu ravnanju bomo spodbujali starše in krajane.

Zavedamo se obsežnosti vseh teh zavez, a verjamemo, da bomo z nadaljevanjem dosedanjih prizadevanj in temi usmeritvami uspešno zasledovali cilje. Nanje nas bo vsak dan spominjala in opominjala izobešena zelena ekozastava, ki smo jo pridobili z vključitvijo in delom v mreži Ekošol.

Pridružite se nam na posebnem dogodku, še bolj pa v prizadevanjih, h katerim se zavezujemo. Več nas je, bolje je za vse!

 

Razpis za prosto delovno mesto – hišnik V

Vrtec Tržič objavlja razpis za prosto delovno mesto HIŠNIK V M/Ž, in sicer za nedoločen čas s polnim delovnim časom

Vrsta strokovne izobrazbe: srednja strokovna izobrazba, srednja splošna izobrazba – tehnične, proizvodne ali gradbene smeri
Stopnja strokovne izobrazbe: V
Strokovni izpit: NE
Obvezna znanja:– aktivno znanje slovenskega knjižnega jezika
Zahtevane delovne izkušnje: 4 mesece
Poskusno delo: 2 meseca

OPIS DEL IN NALOG: več…

VPIS V PROGRAME VRTCA TRŽIČ ZA ŠOLSKO LETO 2020/2021 IN DNEVI ODPRTIH VRAT

VPIS PREDŠOLSKIH OTROK ZA ŠOLSKO LETO 2020/2021, ki bodo na dan 1. 9. 2020 dopolnili starost 1 leto oziroma 11 mesecev, bo potekal od 2. 3. 2020 do 6. 3. 2020:
– v ponedeljek, torek, četrtek od 6.30 do 14.30
– v sredo od 6.30 do 16. ure
– v petek od 6.30 do 13. ure

v prostorih svetovalne službe vrtca (2. nadstropje) na upravi Vrtca Tržič, Cesta Ste Marie aux Mines 28, Tržič.

Vpisni listi bodo na voljo v petek, 28. februarja 2020, v e-obliki na spletni strani Vrtca Tržič pod zavihkom Vpis in v fizični obliki na hodnikih naših enot. Pred razpisanimi dnevi vpisa vpisnih listov za novo šolsko leto ne sprejemamo.

več…

Srečno 2020!

Naj iskrivost pisanih luči
polepša drobne trenutke časa.
Naj čarobnost zimske narave
zasenči črne misli.
Naj sreča šepeta
nikoli izpeto melodijo
o prijateljstvu.

Toplino in iskrenost besed
srečujte vse leto.

Srečno 2020!

Kolektiv Vrtca Tržič
z ravnateljico Tatjano Blaži

MOŽNOSTI PREJEMANJA IN PLAČEVANJA RAČUNOV ZA STORITEV VRTCA

Prejemanje računov:

V našem vrtcu omogočamo več možnosti prejemanja računov za plačilo storitev vrtca. Doslej ste večinoma prejemali račune v papirni obliki, le malo vas je, ki ste se odločili za prejem direktno v vašo spletno banko. Da bi pripomogli k zmanjšanju porabe papirja in poštnih stroškov, vam poleg prejemanja računov v papirni obliki in poleg prejemanja računov direktno v vašo spletno banko po novem nudimo tudi prejemanje računov na vaš elektronski naslov.

Izberete torej lahko med naslednjimi možnostmi: več…

Stran 1 od 212