Pravni poduk

Pravni poduk

Varstvo osebnih podatkov

Vrtec Tržič se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani http://www.vrtec-trzic.si ali na kakršenkoli drugi način ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani http://www.vrtec-trzic.si uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani..

Izključitev odgovornosti

Spletne strani http://www.vrtec-trzic.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Vrtec Tržič ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako zavod ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Vrtec Tržič ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2010 Vrtec Tržič. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani http://www.vrtec-trzic.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja Vrtca Tržič, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Piškotki

Zakon o elektronskih komunikacijah v 157. členu narekuje obveščanje javnosti o uporabi piškotkov na spletnih straneh.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran, obenem jih stran potrebuje za svoje delovanje. Uporabljamo naslednje piškotke:

 1. Lokalni piškotek spletnega portala www.vrtec-trzic.si, ki zabeleži, da ste se povezali na spletno stran.
2. Piškotek, ki zagotavlja prikaz slik v fotogaleriji na spletni strani www.vrtec-trzic.si

Morebitnih podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko nastavitve spremenite v nastavitvah vaših brskalnikov.

Dostopnost