Spoštovani starši.

Končuje se leto, ki je bilo drugačno od preteklih, polno presenečenj, pa tudi polno druženja znotraj družin. Nekaj naših želja se je uresničilo, ostale ostajajo za naslednje leto. Med njimi je tudi praznovanje 120-letnice Vrtca Tržič, ki se nam vztrajno izmika. Zato smo pripravili kratek film, s katerim voščimo našemu vrtcu vse dobro v naslednjih letih. Film želimo deliti tudi z vami, saj ste pomemben del vrtca.

Povezava : https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=V1efTHDKVapHLgRZRnupKI0B

V času, ki je namenjen tudi obdarovanju, vas dragi otroci, tukaj čaka posebno darilo. Med tem, ko vrtec ostaja prazen, je v njem za vas nastala lutkovna predstava Božič tečnega jazbeca, ki so jo ustvarile naše strokovne delavke.

Povezava : https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=dPVHNaeaVQaqVUmMNbHieekw

Decembra se prižigajo praznične luči, razmišljamo o tistih, ki jih imamo radi, polni smo pričakovanja nečesa lepega … in nekje daleč še nekdo misli na otroke. Otroci ne morejo obiskovati vrtca, nekdo pa jih je tam vseeno iskal. V noči, razsvetljeni z lučkami, je v snegu pustil svoje sledi dedek Mraz, ki si je ogledal okrašen, a žal prazen vrtec. Poglejte, kaj vam sporoča vaš dedek Mraz.

Povezava : https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=EJLZ8IgsSQVdOlcNiVj4ZDOS

Želimo se tudi zahvaliti vsem vam staršem, ki ste nas skozi celo leto podpirali pri našem delu, nam zaupali ter nas še posebej v zadnjem delu leta razveselili z malimi presenečenji.

Tudi mi smo se še posebej v zadnjih tednih trudili vam in otrokom dati čim več podpore in varnosti, za kar gre še posebna zahvala strokovnim delavcem ter vsem zaposlenim.

Leto 2020 se tako poslavlja in vsi z upanjem v očeh pozdravljamo leto 2021. Zaposleni v vrtcu vas pričakujemo z odprtimi srci in rokami. Posebno pozornost bomo posvetili toplim medsebojnim odnosom, pomoči, spoštljivi komunikaciji in ostali odprti za vaše morebitne težave in dileme. Skušajmo vsi iskati dobre stvari v ljudeh in dejanjih in se večkrat tudi pohvalimo ali si podarimo vsaj nasmeh.

Nasmeh je dobrodošlica, ki jo razume ves svet.

Podajmo si roke in sklenimo krog prijateljstva, pozitivizma in moči.

Zaposleni Vrtca Tržič z ravnateljico Tatjano Blaži

Dostopnost