Prehod v novo šolsko leto s seboj prinaša marsikatero čarobno pričakovanje, kot tudi marsikatero negotovost. Da bi bilo naše druženje v novem šolskem letu kar najbolj prijetno za vse, vas seznanjamo z nekaterimi uporabnimi informacijami.

Pri prvem prihodu v vrtec za vse otroke prinesite podpisano t. i. »IZJAVO STARŠEV PRED VSTOPOM OTROKA V VRTEC po odsotnosti zaradi počitnic ali bolezni oziroma pred uvajanjem v vrtec«, ki jo najdete na tej povezavi: Covid-19_Izjava-za-starše.pdf

Da bomo vsi skupaj ostali zdravi, prosimo, da dosledno upoštevate priporočila glede nošenja zaščitnih mask, razkuževanja rok ter medosebne razdalje. V primeru simptomov bolezni covid-19 svojega otroka zadržite doma in se v nujnih primerih posvetujete s pediatrom.

Posebno obvestilo za enoto Deteljica

Oddelki enote Deteljica se v matično enoto vrnejo s ponedeljkom, 31. 8. 2020.

Dislocirani oddelek v OŠ Bistrica je že s ponedeljkom v novi postavi, kot od 1. 9. 2020 dalje.

Oddelki matične enote Deteljica v ponedeljek še delujejo po »počitniškem« razporedu, ki ga boste starši našli na obvestilih ob vhodih v enoto. Razporeditev v oddelke za novo šolsko leto 2020/2021 velja od 1. 9. 2020 dalje.

Ker si prizadevamo, da je vrtec prijetno domovanje za vse naše otroke in starše, si želimo medsebojnega sodelovanja in komunikacije, še posebej v primerih, ko se otrok ali družina znajde v stiski. Zato vas vabim, da se v takih primerih obrnete na strokovne delavke ter skupaj iščete poti do rešitev.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in se veselimo novih skupnih podvigov.

S spoštovanjem,

ravnateljica Vrtca Tržič, Tatjana Blaži

Dostopnost