Spoštovani starši.

V dneh med 24. in 28. junijem 2019 bo razporeditev oddelkov enote Deteljica zaradi pričetka gradbenih del spremenjena.

V enoti Deteljica ostanejo oddelki najmlajših otrok, in sicer oddelek Gosenice(vzg. Dragana Jevtić, Alenka Gregorič), oddelek Balončki (vzg. Danica Krevs, Marija Osterman), oddelek Miške (vzg. Milena Hostnik, Ana Marija Kuhelj) in oddelek Polžki (vzg. Tatjana Majeršič, Rebeka Peharc). Prav tako ostane v svoji igralnici v OŠ Bistrica oddelek Netopirji (vzg. ana Peharc, Vesna Žitnik).

Ostali oddelki gostujejo na sledečih lokacijah:
Oddelek Žabice (vzg. Mojca Ručigaj in Beti Kavčič Kurnik) bo med 24. in 28. junijem 2019 deloval na lokaciji OŠ Tržič, Šolska ulica 7, Tržič.
Oddelek Žirafe (vzg. Marjeta Grum in Elma Beganivič) bo med 24. in 28. junijem 2019 deloval na lokaciji OŠ Bistrica, Begunjska cesta 2, Tržič.
Oddelka Žoge (vzg. Ana Štucin, Teja Benedik, Petra Remic) in Škrati (vzg. Damijana Mlinarič, Alenka Kos) bosta med 24. in 28. junijem 2019 delovala v enoti Križe.
Oddelek Mravljice (vzg. Andreja Ahačič, Tjaša Antolin) in oddelek Mehurčki (vzg. Andreja Pogačnik, Monika Perhoč) bosta med 24. in 28. junijem 2019 delovala v enoti Palček.

V primeru, da želite, da bodo vaši sorojenci na isti lokaciji, se obrnite na strokovne delavke v oddelku. O lokaciji boste v tem primeru obveščeni najkasneje v petek, 21. junija 2019.

Opozarjamo pa, da v primeru premikov ne moremo več zagotavljati, da otrok, ki ga premikamo, ostane skupaj s svojimi vrstniki iz oddelka (torej starši izbirate, ali bo vaš otrok med večinoma svojimi vrstniki ali pa v družbi sorojenca in njegovih vrstnikov).

Ob premiku otroka v drugo enoto oz. dislocirani oddelek ne pozabite prenesti otrokovih potrebščin (garderoba, copati).

Iskreno se zahvaljujemo za razumevanje in prijagodljivost v tej izredni situaciji.

S spoštovanjem,
vodstvo Vrtca Tržič