Spoštovani starši.

V enoti Deteljica energetska sanacija žal še ni dokončana. Zato tudi v zadnjem tednu avgusta oddelki še vedno ostajajo razporejeni po drugih enotah.

S 24. 8. ponovno odpiramo vrata OŠ BISTRICA. Oddelka, ki sta bila v avgustu razporejena v enoto Palček, sta tako v zadnjem tednu združena v prostorih OSNOVNE ŠOLE BISTRICA. 

Oddelka Tulipan + Mak in Nagelj + Vijolice + Marjetice, ki sta bila v avgustu razporejena v enoto Križe, pa se za 1 teden selita v enoto PALČEK. 

Najmlajša oddelka ostaneta v enoti KRIŽE, vendar smo, zaradi pripravljanja prostorov na novo šolsko leto, otroke razporejali v različne igralnice. V razpredelnici si lahko ogledate, v katere igralnice so razporejeni otroci.

V Kovorju ostane združeni oddelek Trobentice + Regratova lučka.

Zaradi izredne situacije in stiske s prostorom v tem tednu žal ne bo možno zagotavljati prisotnosti sorojencev v isti enoti. Razporejeni sorojenci tako ostanejo v oddelkih, kamor smo jih razvrstili v začetku julija. Prav tako deljene oddelke delimo enako, kot smo jih delili tekom poletnih mesecev. 

Starše, ki imajo to možnost, lepo prosimo, da podaljšajo počitnice otrokom do 28. 8. in s tem pomagajo pri organizaciji razporejanja otrok v prostore, ki jih imamo trenutno na voljo.

V tej dodatno oteženi situaciji smo vam še posebej hvaležni, da nam z razumevanjem stopite korak nasproti.

Veselimo se, da se kmalu ponovno srečamo v olepšani enoti Deteljica!

Prijetne in zdrave zadnje avgustovske dni vam želimo,

Ravnateljica Vrtca Tržič,

Tatjana Blaži

Povezava do razporeda : http://www.vrtec-trzic.si/files/2020/08/Razpored-Deteljica-24.8.20-teden.pdf

Dostopnost